Program

Joi – 14 Februarie 2013
Ora Nume Durata
     
18:30 Deschiderea SFG 30 minute
19:00 eXeX (Romania, 2012) 5 minute
19:05 Vreau sa stiu cum e (Romania, 2012) 5 minute
19:10 Lolo (Romania, 2012) 30 minute
19:40 Ms Thing (Canada, 2010) 7 minute
20:00 Paper Dolls  (Israel, Elvetia, S.U.A., 2006) 80 minute
21:20 Cine-café -

 

Vineri – 15 Februarie 2013
Ora Nume Durata
     
19:00 The best is yet to come (China, 2009) 16 minute
19:16 The Flight (S.U.A., 2012) 15 minute
19:40 Night Shift (Spania, 2011) 17 minute
19:57 Performance Anxiety (S.U.A., 2012) 15 minute
20:12 Entwine (S.U.A., 2012) 9 minute
20:30 My last round (Chile, Argentina, 2010) 87 minute
21:57 Cine-café & Party -

 

Sambata – 16 Februarie 2013
Ora Nume Durata
     
19:00 Tandem (Marea Britanie, 2011) 12 minute
19:15 You and me (S.U.A., Portugalia, 2011) 15 minute
19:40 Japan Japan (Israel, S.U.A., 2007) 63 minute
20:45 I’ve got something to tell you (Spania, 2009) 8 minute
21:00 You Should Meet My Son ( S.U.A., 2010) 86 minute
22:26 Cine-café & Party @Purple-Club -

Expozitii:

  • “De mana, la fel” – Timisoara;
  • “Mail art” – Cluj; 
  • “09:30 AM” – Bucuresti.  

Evenimente:

  • Cine-café – in fiecare seara, dupa terminarea proiectiilor;
  • Petrecere @ Carol 53 – Vineri incepand cu ora 22:00;
  • Petrecerea Etichetelor @ Club Purple – Sambata incepand cu ora 23:00.